İnternetten 10K Ek Gelir Elde Etme

Evden çalışmak giderek daha popüler hale geliyor. İnsanlar, bir yerde bir ofiste iş bulmanın yanı sıra para kazanmanın başka yolları olduğunu anlamaya başlıyor. Ancak evden çalışmanın sorunu şu ki, çalışmadığınız sürece ödeme alamayacaksınız! Bu büyük bir sorun olabilir çünkü kim bütün gün evde hiçbir şey yapmadan oturmak ister?




Anket doldurmayı seven insanlardansanız, şanslısınız! Anket doldurduğunuz için size ödeme yapacak olan çevrimiçi şirketler var. Bu şirketler size e-posta veya web siteleri aracılığıyla anketler gönderecek, ancak bunları kısa mesajlar ve hatta telefon görüşmeleri yoluyla da gönderecekler!




Bu tür bir hizmet sunan tonlarca web sitesi var, ancak bunu en sevdiğimiz ilk üçe kadar daralttık:




Gelen Kutusu Doları – Gelen Kutusu Doları, kullanıcılara anketlere katılmak ve video izlemek veya çevrimiçi alışveriş yapmak gibi diğer görevleri tamamlamak için para kazanma olanağı sunar. Kullanıcılar şirkette tamamladıkları her aktivite için puan alırlar ve bu puanlar daha sonra PayPal veya çek yoluyla hediye kartları veya nakit olarak kullanılabilir. Kullanıcılar www.inboxdollars.com/r/cwspurv adresinden ücretsiz olarak kaydolabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Para Kazandıran Siteler

Instagram Nedir