İnternetten Para Kazanmak İçin 3 Basit Adım

 Piyasada birçok para kazandıran uygulama var, ancak hepsi yasal değil. Bu yazımda, telefonunuzdan veya tabletinizden para kazanmanızı sağlayan favori uygulamalarımdan birkaçını paylaşmak istiyorum.


Nakit'e dokunun


Tap Cash, uygulamayı indiren ve bir teklifi tamamlayan her kişi için size ödeme yapan bir uygulamadır. Uygulamayı yükleyen kişi başına 0,04-0,09 ABD Doları arasında herhangi bir yerde kazanabilirsiniz. Ayrıca, teklifini PayPal aracılığıyla nakde çeviren arkadaş başına 0,02 USD alacaksınız! Bu, eğlenceli bir şeyler yaparken ekstra para kazanmanın harika bir yolu!


Viggle


Viggle, cihazınızda televizyon programları izlemeniz ve oyun oynamanız için size ödeme yapan başka bir uygulamadır. Viggle, kullanıcıların hediye kartları ve daha fazlası için kullanılabilecek puanlar kazanırken en sevdikleri programları izlemelerine olanak tanır! Viggle'ın en iyi yanı, NBC, FOX, ABC ve daha fazlası gibi çeşitli ağlarla ortaklık yapmış olmalarıdır, bu nedenle izlenebilecek çok sayıda şov vardır!


Gelen Kutusu Doları


Inbox Dollars, mevcut anketlerin miktarı ve bunlar aracılığıyla para kazanmanın ne kadar kolay olduğu nedeniyle en popüler anket sitelerinden biridir! Inbox Dollars 2001'den beri piyasada, bu yüzden işlerini yürütme konusunda çok fazla deneyime sahipler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Para Kazandıran Siteler

Instagram Nedir

İnternetten 10K Ek Gelir Elde Etme